Affärsområden

Drone Bones produkter passar för en rad olika kunder, och vi delar upp dem i tre segment.

Skydd för industrifastigheter

Industri

Företag har alltid behövt skydda sig från stöld, inbrott och skadegörelse. Vissa industrier är också utsatta för industriellt spionage. Drönartekniken har skapat nya attacker man behöver skydda sig från. Vanligtvis efterfrågas ett komplett system som med flera Drone Bone Hitta som övervakar en hel inhägnad industrifastighet. Systemet från Drone Bone integreras vanligtvis med ett redan existerande larmsystem.

Industribyggnad bakom staket och taggtråd
Byggarbetsplats bakom staket och taggtråd
Portabla skydd för byggarbetsplatser

Bygg

Varje år stjäls material, verktyg och maskiner till ett uppskattat värde på över 2 miljarder från svenska byggarbetsplatser. Med drönare kan ligor både scouta en plats för att identifiera vad som skall stjälas och även när förberedelserna är klara kontrollera att ingen är på platsen. På byggarbetsplatser görs tillfälliga installationer med portabla enheter, ofta med både Drone Bone Hitta och Drone Bone Avvisa för ett aktivt drönarlarm.

Skydd för den personliga itegriteten

Privat

Även för inbrott i privata hem kan drönare användas både vid planering och utförande. I många fall är det stora värdet ändå integritetsskydd när kunder väljer att installera ett drönarlarm runt sin privatbostad.

Tack på private hus med skog och himmel i bakgrunden

© 2021 Drone Bone AB